Een kloppende boekhouding: de basis van uw onderneming

De basis van uw onderneming: een fiscus proof administratie!

Eén van de basispijlers van iedere onderneming is de administratie. Wanneer uw administratie niet op orde is, kan uw bedrijf in een ongezonde financiële situatie terechtkomen. Succes Administratie en Boekhouders is u van dienst met het opzetten én onderhouden van uw administratie. Wij hebben hiertoe diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij u uw administratie deels of volledig uit handen nemen, zie tarieven.

Wij gaan uit van de basis: U levert periodiek uw administratie in en wij verwerken deze. Daarnaast zijn wij ook bezig met opties voor online- boekhouden.

 

Salarisadministratie (al vanaf 1 medewerker)

Loonheffing, sociale lasten, brutto-netto berekeningen, allemaal zaken waar u als ondernemer weinig aandacht aan wilt besteden, maar die u wel goed geregeld wilt hebben. Wij nemen uw complete salarisadministratie uit handen vanaf € 10,- per loonstrook!

U levert maandelijks uw mutaties aan en wij sturen u daags hierna digitaal de loonstroken, betaallijst of betaalbestand en aangifte loonheffingen toe. Uw medewerkers ontvangen naar keuze een digitale of papieren loonstrook. Uiteraard verzorgen wij aan het eind van ieder jaar de jaaropgaven, lees meer

Bespreek vandaag nog de mogelijkheden voor uw onderneming!